El 17-A, no és una Autopista

 

L’inici del 22 està marcant novament el signe del passat recent, el que ens vindrà en el futur, pel que fa a les maldats del «Estado Español»

Les famoses «patas del Estado» demostren amb els seus actes, de quina roïnesa estan fetes.

Ahir, en seu Judicial, el presumpte delinqüent Villarejo, que ara se’l jutge, declara que el CNI estava al corrent del «susto» que es volia donar a Catalunya per les seves demandes d’un referèndum d’autodeterminació. «Se les fué de las manos» i assenyala al director del CNI Félix Sanz Roldán com a responsable.

El 17-A del 2017, varen morir a la Rambla de Barcelona 13 persones, un altre apunyalada les poques hores i el darrer a l’hospital, a més de 100 ferits.

El més greu és, que en una de les «patas del Estado» s’han impedit (PSOE, PP, VOX), les comissions d’investigació al Parlament. Comissions que d’altres partits catalans o no, han demanat. Ho han impedit fins ara, no sigui que se sàpiga la veritat.

L’altre «pata del Estado» la Judicial……..Que farà la fiscalia, ara?
Inventarà un relat? o asseurà al CNI i tots els seus responsables davant la Justícia per tal de demanar responsabilitats?

I per últim la «Pata Gobernante» que farà el Govern més esquerrà del «mundo mundial»?
Tornarà a parlar amb el conegut conte de l’enfadós?
El PSOE amb VOX i PP bloquejant……….. i Podem balbotejant?

Amb tot, els mediàtics que ocupen els mitjans de comunicació de Madrid, avui no obren les seves portades amb aquesta notícia que en qualsevol democràcia, serien d’una repercussió immensa i amb responsabilitats orgàniques.

Obren amb els paperums de Djokovic?
Podeu imaginar que dirien tots aquests xarlatans, si fos a l’inrevés.
Demanarien posar oli al «garrote vil» ?

Una vegada més, l’estat espanyol es transforma en un monstre, contra la seva ciutadania, i més quan els plantes cara.

S’ha passat del bombardeig periòdic de Barcelona, com sembla el segle IXX deia el General Espartero, al Bombardeig amb «dialeg de Soraya Sáenz de Santamaría, disposada a Bombardejar amb «dialeg» la Generalitat de Catalunya………

Sembla que la resultant ha estat el 17-A.
Ara ens preguntem. L’estat, i el règim del 78 que han fet i faran davant d’aquest «affair»?
Perquè tots sabem, que permetre atemptats contra la mateixa ciutadania, és un crim d’estat.