Borrel portaveu

Des de petit havia escoltat la meva àvia, mara, tieta, padrí o besavi (que l’havia conegut) una expressió senzilla i clarificadora.

Ets més fals que la Jaqueta d’un Guàrdia.

Segurament la frase venia de molt enrere, puc pensar que hauria estat per l’entorn dels 1850’s quan els guàrdies havien de canviar d’uniforme en cada canvi de govern.

 

Avui, 170 anys després, veiem en les primeres planes de moltes publicacions a més dels noticiaris de televisió d’arreu d’Europa, que un tal Josep Borrell ens vol fer veure, que és necessari posar fi a les «desinformacions» que podem rebre.

Del bla.bla.bla sobre la llibertat, a canviar de jaqueta i defensar l’indefensable. La censura.
Borrell sempre ha estat un bocamoll. Ara ha «millorat» a portaveu d’alló el que altres decideixen.

 

El més catalèptic impostor de la democràcia actual a l’estat, que per a més INRI, el tenim com a conciutadà, justifica l’enfosquiment de les informacions que no són bones per a la ciutadania d’Europa, com si haguéssim de reviure els millors temps de la dictadura franquista, que malauradament tots els d’aquesta edat, la d’en Borrell, vàrem ser instruïts i que coneixem molt bé.

 

La credibilitat de Borrell, sempre ha estat sota mínims, ara ja voreja la delinqüència. Per a la societat del segle XXI , la censura, hauria d’estar penada comuna estafa, perquè és una estafa impedir l’accés a la informació.

Teniu por que la ciutadania recordi que els EEUU, i els seus aliats hagin fet també invasions, d’entre d’altre Vietnam, Iraq, Líban, Afganistan, també ha bombardejat a molts països sobirans com la Xina, Corea, indonèsia, Líban, Somàlia, Bòsnia Hercegovina, Sudan, Kosovo, Síria…….

No només hem de parlar d’Ucrania, envaida per Russia.
La pitjor Rússia de Putin, també te moltes altres responsabilitats. Geòrgia, Ossètia del Sud, Crimea, Síria……

 

Ara sembla que únicament s’ha de donar suport als ucraïnesos que fugen de la guerra. Però no, des de la meravellosa Europa i durant anys, hem impedit i expulsat de la nostra societat, als afganesos iraquians, kurds, Libanesos, africans, com si d’una raça inferior fossin.

 

Els camps a Grècia, han estat una doble condemna, per als refugiats i als Grecs, ara vols que coneguem una única fotografia, la que a la UE l’interessa.

 

Borrell: pensa que has estat designat com el més alt representant del comissionat d’afers estrangers de la UE, o sia representes a més de 400 milions de persones, i tu ens vols fer creure que hi ha informacions bones i dolentes, com si fos un plat de sopa, cuinat amb poca o molta sal.

Els ciutadans lliures, volem lliure informació. No que ens la triïn.

Som molts que ens agradaria que novament fessis més d’un Rais a la Pobla. Tot podria ser que La Noguera, et fes baixar la temperatura i els fums, a més de la jaqueta que et canvies amb tanta facilitat.

 

Alerta Borrell: Igual et queda petita la jaqueta, després de la remullada a la Noguera.